Golfsimu

Ajanvaraus

Ajanvaraus

Varauskalenteri ja ohjeet

Voit varata ajan heti varauskalenteri-ikkunasta tai rekisteröityä. Huom! Varauskalenteri, rekisteröityminen ja kauppa aukeavat uudelle välilehdelle.

Simulaattoriin varataan pelivuorot suoraan varauskalenterista. Golfsimulaattoriin on saatavilla eripituisia pelivuoroja sekä sarja- ja kausikortteja.
Myös lahjakortit saatavana! (Lahjakortit tilaat helposti soittamalla puh. 040 3500 490 tai sähköpostitse info@golfsimu.fi)

Varaa aika klikkaamalla sopivaa aikaa kalenteri-ikkunassa tai avaa varauskalenteri uudelle välilehdelle: VARAUSKALENTERI. Pelivuoron voi varata suoraan valitsemalla ajan ja täyttämällä yhteystiedot, jonka jälkeen siirrytään maksusivulle (Maksuvälineeksi käyvät kaikki yleisimmät maksukortit). Maksun jälkeen saat sähköpostiisi vahvistusviestin ja pin-koodin, muotoa: 0000#, jolla pääset Golfsimun ovesta sisään.

Sarja- ja kausikortit (Arvokortti) vaativat rekisteröitymisen varauskalenteriin. Voit rekisteröityä tästä linkistä: REKISTERÖIDY. Täytä tietosi ja vahvista sähköpostisi vahvistusviestin linkistä. Nyt voit kirjautua sisään ja ostaa sarjakortteja (Ladata arvoa arvokortille) varauskalenterin kaupasta tai suoraan tästä linkistä: VERKKOKAUPPA

Ajanvaraus

Pikaohje

Varaaminen

1.

Valitse aika ja täytä yhteystietosi. Paina "Luo Varaus"-painiketta. Siirryt maksusivulle.

2.

Tarkista maksutiedot, paina maksupainiketta ja täytä maksukorttisi tiedot. Saat vahvistusviestin ja pin-koodin (0000#) sähköpostiisi.

3.

Sarja- ja kausikortit (Arvokortti) vaativat rekisteröitymisen. Täytä yhteystietosi ja vahvista sähköpostisi vahvistusviestin linkistä.

4.

Kirjaudu sisään varauskalenteriin ja siirry kauppaan valitsemalla oikeasta ylälaidasta asetukset ja "hanki krediittejä", jonka jälkeen siirryt kauppaan.
Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

Haluatko tulla tutustumaan tai onko kysyttävää? Voimme myös varata vuoron puolestasi! Ota yhteyttä lomakkeella, sähköpostilla tai soita niin autamme mielellämme!
Osoite

Tuomaankuja 4, 55100 Imatra

Puhelinnumero

040 3500 490

Sähköposti

info@golfsimu.fi

Scroll to Top