Ehdot ja ohjeet

Golfsimu.fi tarjoaa golfsimulaattori- palveluita vuokraamalla golfsimulaattori- pelivuoroja osoitteessa Tuomaakuja 4, 55100 Imatra. Varaamalla vuoron tai ostamalla kausi-/ sarjakortin, tilaaja(asiakas) hyväksyy alla olevat ehdot:

Asiakas sitoutuu noudattamaan käyttäohjeita ja sopimusehtoja. Asiakas on lukenut käyttöohjeet ja sopimusehdot.

Golfsimu.fi- varauskalenterissa vuorot maksetaan etukäteen sekä asiakas voi ostaa käyttäjätililleen(luo käyttäjätili varauskalenterissa) arvoa(krediittejä) sarja- ja kausikorttien muodossa. Kortin arvoa vastaava summa ladataan käyttäjän tilille, jolla käyttäjä voi maksaa varaamansa pelivuorot. Ladattua arvoa(krediittejä) ei palauteta. Varatuilla vuoroilla ei ole palautusoikeutta.
Käyttäjä on vastuussa kulunvalvonta-tunnisteestaan(kortti, avain, pinkoodi tai vastaava tilanteen mukaan) ja sitoutuu huolehtimaan sen asianmukaisesta säilyttämisestä. Kulkutunnistetta ei saa luovuttaa ulkopuolisille, väärinkäytöksistä perimme mahdolliset kulut ja tarkistusmaksun 100€.
Käyttäjä sitoutuu huolehtimaan ulko-oven asianmukaisesta lukitsemisesta käytön jälkeen.
Vika tai ongelmatapauksissa ota yhteyttä puh. 040 3500 490 tai info@golfsimu.fi

Sopimusrikkeistä veloitamme aiheutuneet kulut ja mahdollisen tarkistusmaksun 100€.

Huom! Golfsimu.fi ei vastaa asiakkaiden välineistä tai omaisuudesta(esim. asiakkaan rikkoma maila). Käyttäjä vastaa itse mailoistaan ja välineistään sekä mahdollisista omista vakuutuksistaan.
Asiakas vastaa rikkomistaan ”talon laitteista tai tavaroista ” ja on velvollinen ilmoittamaan välittömästi jos vahinkoja tapahtuu, numeroon 0403500490 tai info@golfsimu.fi.
Pelaaminen tapahtuu omalla vastuulla sääntöjä ja varovaisuutta noudattaen!

Tässä hieman ohjeita, jotta pääset helposti alkuun ensimmäisellä kerrallasi:

 • Simulaattori sijaitsee Tuomaankuja 4:ssä Imatralla (Minimania vastapäätä), josta löytyvät myös Imatran Vuokravarastot, Ravintola Lounari ja Eräaitta.
 • Avaa ovi saamallasi pinkoodilla, oven vas.puolelta löytyvät valokatkaisijat, kattovalot sekä katkaisin taulu/seinävaloille(näitä voit pitää päällä oman tarpeesi mukaan). Ilmastoinnin kaukosäädin löytyy samalta seinältä, käytä tarpeen mukaan.
 • Ennenkuin menet pidemmälle, vaihda pelikengät ja jätä ulkovaatteet naulakkoon(pelaaminen sukkasillaan on kielletty staattisen sähkön vuoksi).
 • Simulaattorissa pelaaminen sallittu vain puhtailla palloilla ja mailoilla. Voit lainata ”talonvälineitä” niin halutessasi (palautathan ne pelin jälkeen paikalleen).
 • Simu on ”herkkä” roskille ja esteille pelialueella, varsinkin valkoiset esineet häiritset sensoreita. Poista pelialueelta kaikki ylimääräiset roskat ja esineet.
 • Vahinkojen välttämiseksi: Jokaisen pelaajan tulee varmistua ennen lyöntiä turvallisesta pelitapahtumasta tekemällä pelipaikalla rauhallisen” harjoitussvingin” ja näin varmistua, että vahinkoja ei pääse tapahtumaan.
 • Jokainen pelaaja vastaa omasta ja kanssapelaajien turvallisuudesta lyöntivuorollaan. Simulattorissa saa käyttää vain ns. putki- ja kumitee:tä. Ei tavallisia piikkimallisia tee:tä.

Laitteet ja ohjelmistot:

 • Käynnistä simulaattori tietokoneen vierestä seinällä olevasta katkaisijasta(Alapuolella lisävalot Svingikameroiden käyttöä varten) ja tietokone omasta nappulastaan sekä videotykki kaukosäätimellä. Tietokoneen käynnistyttyä, voit valita haluamasi ohjelmiston käynnistämällä kuvakkeesta taustaohjeen mukaisesti. Muista käynnistää taustaohjelma pelejä varten.

Kun lopetat:

 • Sulje ensin ohjelmistot tietokoneella ja sammuta tietokone. Saat tietokoneen suljettua painamalla windows- logoa ja valitsemalla ”Sammuta” virtapainike-kuvakkeesta.
 • Sammuta videotykki kaukosäätimestä ja myös TV jos se on päällä.
 • Seuraavaksi sammuta simulaattorin valot oranssista kytkimestä ja lisävalot alemmasta kytkimestä. Laitteiden pitäisi nyt olla hiljentyneet ja pois päältä.
 • Tarkista, että tavarasi ja välineesi eivät unohdu lähtiessäsi. Sammuta valot ennen poistumistasi ja varmista, että ovi menee lukkoon!

 

Kiitos käynnistä!
Toivottavasti nautitte pelivuorostanne ja aina hyvästä säästä!
Tervetuloa uudelleen!
info@golfsimu.fi
Puh. 040 3500 490
www.golfsimu.fi
Scroll to Top