Golfsimu

Simulaattori

Tutustu

Golfsimun tiloihin ja toimintaan

Golfsimussa pelataan lyömällä oikeilla mailoilla ja palloilla valkokankaalle heijastettuun UHD 4K-tarkkuudella olevaan pelikuvaan. Golfsimulaattori sopii vaativaan harjoitteluun sekä hauskanpitoon koko perheelle! Varaat pelivuoron netissä, saat pin-koodin sähköpostiisi jolla pääset ovesta sisään ja olet pelaamassa!

Golfsimun tilat koostuvat itse pelialueesta, viihtymistilasta eli "Lounge:sta" ja harjoittelualueesta.
Pelivalikoimasta löytyy monenlaisia pelejä ja harjoitusohjelmia upeilla grafiikoilla sekä hidastuskamerat(Swing Optix/ Uneekor View) lyönnin ja swingin analysoimiseen.

Hupipeleinä mm. Darts, Keilaus, Zombit ja paljon muita! Harjoitteluun ja pelaamiseen Uneekor VIEW-, TGC 2019- ja GSPRO-ohjelmistot tarjoavat upeat grafiikat sekä satoja erilaisia kenttiä vaativallekin pelaajalle!

Uneekor EYE XO Optix- hidastuskamerat

Uneekor Eye Xo ja Ball Optix

Uneekor Eye Xo- simulaattorin avulla näet jokaisen lyönnin datan reaaliajassa sekä hidastusvideot osumasta! Kattava pallo- ja mailadata* mahdollistaa tehokkaan harjoittelun sekä  hienon pelikokemuksen sisätiloissa!(*Käytä Golfsimusta löytyviä mailatarroja tarkempaa mailadataa varten)

Swing Optix- Svingikamerat

Voit kuvata itseäsi lyömässä ja analysoida svingisi kuva kuvalta kahden hidastuskameran ansiosta! View-ohjelmistossa voit piirtää ohjauslinjat suoraan videokuvaan lyöjän asentoa sekä mailan liikerataa varten. Hidastukamerat kuvaavat lyöjää edestä sekä takaa svingin analysointia varten.

Simulaattori

Tilat ja ohjeet

PELIALUE

Pelialueeseen kuuluu lyöntialue eli "viheriö" tai "greeni", lyöntialusta, lyöntikehikko ja valkokangas. Golfsimulaattori toimii lyöntikehikon katossa ja lattialla olevien kameroiden sekä infrapunavalojen avulla, jotka mittaavat pallon lennon tarkasti ja nopeasti.

VIIHTYMISTILA "LOUNGE"

Viihtymisalue, ns. Lounge. Pelaajien käytössä on jääkaappi, kahvinkeitin, laturipaikat puhelimille ja vesipiste. Viihtymisalueella on reilusti istumatilaa, hieromatuoli ja golf-lehtiä sekä TV.

HARJOITTELUALUE

Golfsimu.fi- simulaattorin takana sijaitsee harjoittelualue, jossa pelaajat voivat harjoitella ja testata mailojaan samalla kun simulaattorilla pelataan. Tiloissa on myös WC.

KÄYTTÖOHJEET

Kun aloitat

Käynnistä simulaattori tietokoneen vierestä seinällä olevasta oranssista katkaisijasta(Alapuolella lisävalot Svingikameroiden käyttöä varten) ja tietokone omasta nappulastaan sekä videotykki kaukosäätimellä. Tietokoneen käynnistyttyä, voit valita haluamasi ohjelmiston käynnistämällä kuvakkeesta taustaohjeen mukaisesti. Muista käynnistää apuohjelma pelejä varten.

Voit myös tallentaa kaikki harjoittelutuloksesi VIEW-harjoitteluohjelmassa omalle myUneekor-tilillesi(Vaatii tilin luomisen my.uneekor.com – sivustolla) myUneekor-tallennusohjeen avulla.
Voit katsella omia peli-/harjoittelutuloksiasi ja Svingi-videoita omalta myUneekor-tililtäsi missä tahan netin välityksellä!

Multiview-ohjeen avulla voit pitää useampaa näkymää/ikkunaa päällä yhtäaikaa sekä pelata samalla kun tuloksesi tallentuvat VIEW-harjoitteluohjelmiston profiiliisi, josta voit ladata ne edelleen myUneekor-tilillesi.

(Klikkaa kuva suuremmaksi)

KÄYTTÖOHJEET

Kun lopetat

Kiitos käynnistä

Toivottavasti nautitte pelivuorostanne ja aina hyvästä säästä!
Tervetuloa uudelleen!

Simulaattori

Pelivalikoima

Uneekor Eye Xo- simulaattorin oma harjoitusohjelmisto. Voit pitää useampaa ikkunaa yhtä aikaa auki, kuten kuvissa.
UHD 4K-resoluutio ja upeat grafiikat! Paljon eri kenttiä ja haasteet sekä itse valittavat lyöntipaikat väyliltä treenaamista varten!
Hupipelit UHD 4K-resoluutiolla! Sopii lapsille ja aikuisille!
The Golf Club 2019, UHD 4K- resoluutio ja upeat grafiikat! Paljon eri kenttiä. Voit pelata netin välityksellä suoraan toista pelaaja vastaan ympäri maailmaa!
Scroll to Top