Golfsimun uudistukset kaudelle 2023-24!Golfsimu on lähes täysin uudistunut kesän ja syksyn aikana tehtyjen remonttien sekä päivitysten myötä!
Olemme ottaneet asiakaspalautteet ja ehdotukset tarkasti huomioon sekä yrittäneet joka vuosi kehittää Golfsimua entistäkin paremmaksi.
Uudistuksiin kuuluu mm. lyönti- ja pelialueen päivitykset, kuten täysin uusi valkokangas/lyöntialue sekä sisäkaton korkeuden nosto, ohjeistuksen selkeyttäminen ja talon välineistön lisääminen sekä uudistaminen! Ja mikä parasta, emme nosta hintoja joten pääset pelaamaan ja rentoutumaan entistä paremmin eduin entiseen hintaan!
Lue ja tutustu päivityksiin sekä uudistuksiin tarkemmin:


Suurin ja näkyvin uudistus on itse simulaattori-alue sekä valaistuksen uusiminen. Koko peli- ja lyöntialue on rakennettu uudelleen alkaen sisäkaton korotuksesta. Sisäkattoa nostettiin n. 65cm, jonka jälkeen lyöntipaikan korkeus on noin 3.5m. Vaikka aiemminkin Simussa mahtui hyvin pelaamaan, korotuksen jälkeen tuli jokaiselle tilaa käyttää pisintäkin draiveria!

Pelialueen remonttia jatkettiin purkamalla koko vanha lyöntihäkki-kokonaisuus ja tilalle rakennettiin kokonaan uusi lyönti- sekä valkokangas-kokonaisuus:
Valkokangas/lyöntikangas on markkinoiden parhaimmistoa ellei paras ja kuvanlaatu on entistäkin näyttävämpi! Kankaan ympärille rakennettiin myös kokonaan uusi isku-alue uusista materiaaleista: Toinen sivuseinä ja katto on iskuja ja ääntä vaimentavaa Impact/Noise Absorber-materiaalia. Harjoittelutilaan vievän puoleinen käytävä ja lyöntialue on jaettu paloturvallisella, ääntä ja iskuja vaimentavalla verholla. Myös lyöntialustaa laajennettiin reilusti, jonka ansiosta jokainen pelaaja voi mukavasti pelata omalla tyylillään!


Golfsimun tilojen koko valaistus uusittiin samalla helposti muunneltaviin kisko- ja spottivalaistukseen. Jokainen pelaaja voi säätää itselleen ja seurueelleen sopivan valaistuksen jokaiseen tilaisuuteen.

Ammattitason hierontatuoli on ominaisuuksiltaan ja käyttömukavuudeltaan alan huippua! Hierontatuolin käyttö kuuluu pelimaksuun, joten voit myös varata Golfsimun pelkkää hierontaa varten! Voit myös tuoda ystävän tai kumppanin hierottavaksi samalla kun itse pelaat!


Golfsimuun on aina voinut tulla helposti ja vaivattomasti, sillä Golfsimusta löytyy kaikki valmiina sekä huollamme pelaajien omat välineet.

Talon välineistöä on jälleen päivitetty/uudistettu vaihtamalla uusia grippejä ja lisäämällä uusia mailoja! Voit siis tulla paikanpäälle ja pelata hyvillä välineillä vaikka et omistaisi yhtään omaa mailaa tai omat jäisivät vahingossa kotiin! Meiltä löytyy mailat niin vasen- kuin oikeakätisille.

Olemme myös parantaneet myytävien grippien valikoimaa grippien vaihto- palvelussa sekä lisänneet myytäviä mailoja valikoimaan, niin uusia kuin käytettyjäkin! Jos etsit uutta mailaa tai mailasi kaipaavat grippien vaihtoa/huoltoa, kysy rohkeasti ajantasaista tarjontaa suoraan Eskolta joko paikanpäällä, puhelimitse p. 040 3500 490 tai sähköpostitse info@golfsimu.fi !

Scroll to Top