Uudet kotisivut avattu!

Golfsimun uudistuneet kotisivut on nyt julkaistu, sivujen toimintoja on päivitetty ja uusia ominaisuuksia lisätty! Esimerkiksi pelivuorojen varaamisen voi nyt hoitaa Ajanvaraus-sivulla suoraan kalenteri-ikkunasta siirtymättä varauskalenteriin erikseen. Voit myös hankkia oman golfsimulaattorin kauttamme itsellesi tai yrityksellesi, katso lisätiedot Oma Simulaattori– sivulta! Tutustu myös muihin uudistuksiimme ja seuraa viimeisimpiä ilmoituksia sekä vinkkejä Uutiset-sivulta!

Tutustu päivitettyihin ohjeisiin ja Simulaattori-sivuun, jolta löydät kaiken tarvittavan tiedon Golfsimun simulaattorista sekä peleistä!

Tutustu myös muihin uusiin ominaisuuksiin ja sisältöön:

  • Varauskalenteria voi nyt käyttää myös suoraan Ajanvaraus-sivulla ilman, että siirtyy varauskalenterin verkkosivuille erikseen. Klikkaat Ajanvaraus-sivulla olevaa varauskalenterin ikkunaa ja varaat haluamasi ajan tai kirjaudut sisään/rekisteröidyt.
  • Katso uudet videot simulaattorin hidastuskameroiden toiminnasta TÄSTÄ
  • Tutustu uuteen pelivalikoimaan, josta löytyy pelejä koko perheelle ja vaatimallakin golfarille! PELIVALIKOIMA:asta löytyy mm. hupipeleinä Darts:it tikanheittoon, Zombien ja Keilojen kaatoa sekä erilaiset Etäisyys- ja tähtäyshaasteet saarille sekä maalitauluihin. TGC 2019 ja GSPRO tarjoilevat erilaisia peli- ja harjoitusmuotoja sekä tuhansia eri kenttiä 4K huippugrafiikoilla!
  • Uneekor:n oma View- ohjelmistossa voit analysoida lyöntisi ja svingisi hidastuskameroiden ansiosta ja pelata samaan aikaa useamman ikkunan näkymässä!
Scroll to Top